tirsdag 9. august 2011

Seven Minute Frosting




Dette er en veldig god frosting, den passer veldig godt til både kaker og cupcakes. Den er søt, men ikke kvalmende og ikke for tykk og mektig. Til cupcakes kan den oppleves som litt luftigere og lettere en mange andre typer frosting. 



Seven Minute Frosting

160 g sukker + 1 ss
80 ml vann
1 ss mais sirup (corn syrup) (Mere info står her. )
 1/4 ts vanilje extract
3 eggehviter

Legg vann, sukker (160 g) og maissirup i en stålbolle og varm opp over vannbad mens du visper.



Gør dette til allt sukkeret er oppløst og du sitter igjen med en varm, klar lake.


Pisk eggehvitene helt stive, ha i 1 ss sukker. Forstsett å mikse mens du heller i sukkerlaken sammen med eggehvitene litt etter litt.



Nå kommer navnet Seven minute in - nå skal du nemlig la maskinen stå å gå i ca 7 minutter på relativt høy hastighet til du ser du har en tykk og fin frosting. Rør nå inn vaniljen og bruk forstingen med en gang.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar